Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of functional properties of lactic acid bacteria isolated from traditional cheese
 
 
Titel: Evaluation of functional properties of lactic acid bacteria isolated from traditional cheese
Auteur: Mohammed, Sarhan
Özdemir, Nilgün
Hilmi Çon, Ahmet
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland