Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloid effect on Joha rice pancake dough rheology and sensory evaluation by fuzzy logic
 
 
Titel: Hydrocolloid effect on Joha rice pancake dough rheology and sensory evaluation by fuzzy logic
Auteur: Dash, Kshirod Kumar
Gohain, Gunjan
Bhagyaraj, G.V.S.
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland