Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oil on the rheological properties and reaction behavior of highly concentrated wheat gluten under conditions relevant to high moisture extrusion
 
 
Titel: Effect of oil on the rheological properties and reaction behavior of highly concentrated wheat gluten under conditions relevant to high moisture extrusion
Auteur: Opaluwa, Christina
Deskovski, Sarah
Karbstein, Heike P.
Emin, M.Azad
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland