Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Effect of LAB starters on technological and functional properties of composite carob and chickpea flour plant-based gurt
 
 
Titel: Effect of LAB starters on technological and functional properties of composite carob and chickpea flour plant-based gurt
Auteur: Demarinis, Chiara
Verni, Michela
Koirala, Prabin
Cera, Silvia
Rizzello, Carlo Giuseppe
Coda, Rossana
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland