Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, chemical, and sensorial characterisation of commercially available plant-based yoghurt alternatives
 
 
Titel: Microbiological, chemical, and sensorial characterisation of commercially available plant-based yoghurt alternatives
Auteur: Part, Natalja
Kazantseva, Jekaterina
Rosenvald, Sirli
Kallastu, Aili
Vaikma, Helen
Kriščiunaite, Tiina
Pismennõi, Dmitri
Viiard, Ene
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland