Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulated olive leaf extract enhances physicochemical stability of biscuits
 
 
Titel: Microencapsulated olive leaf extract enhances physicochemical stability of biscuits
Auteur: Paciulli, Maria
Grimaldi, Maria
Rinaldi, Massimiliano
Cavazza, Antonella
Flamminii, Federica
Mattia, Carla Di
Gennari, Mattia
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland