Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Influence of extrudate to SPI-gel-binder ratios and transglutaminase crosslinking on texture of a plant-based salami analogue
 
 
Titel: Influence of extrudate to SPI-gel-binder ratios and transglutaminase crosslinking on texture of a plant-based salami analogue
Auteur: Herz, Eva
Kinne, Till
Terjung, Nino
Gibis, Monika
Weiss, Jochen
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland