Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Improving functional properties of Spirulina protein by covalent conjugation followed by complex coacervation processes
 
 
Titel: Improving functional properties of Spirulina protein by covalent conjugation followed by complex coacervation processes
Auteur: Zhang, Zijia
Wang, Bo
Holden, Greg
Chen, Jie
Adhikari, Benu
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland