Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of microbial communities and volatile flavor components in the brewing of Hongqu rice wines fermented with different starters
 
 
Titel: Comparative analysis of microbial communities and volatile flavor components in the brewing of Hongqu rice wines fermented with different starters
Auteur: Chen, Guimei
Yuan, Yujie
Tang, Suwen
Yang, Ziyi
Wu, Qi
Liang, Zihua
Chen, Shiyun
Li, Wenlong
Lv, Xucong
Ni, Li
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland