Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of physical characteristics and volatile flavor components of Bangia fusco-purpurea subjected to hot air drying and vacuum freeze-drying
 
 
Titel: Comparative evaluation of physical characteristics and volatile flavor components of Bangia fusco-purpurea subjected to hot air drying and vacuum freeze-drying
Auteur: Wu, Jingna
Pan, Nan
Chen, Xiaoting
Shan, Debiao
Shi, Huifang
Qiu, Yingshan
Liu, Zhiyu
Su, Yongchang
Weng, Junfa
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland