Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and discrimination of flavor volatiles of different colored wheat grains after cooking based on GC-IMS and chemometrics
 
 
Titel: Characterization and discrimination of flavor volatiles of different colored wheat grains after cooking based on GC-IMS and chemometrics
Auteur: Jin, Wengang
Zhao, Shibo
Sun, Haiyan
Pei, Jinjin
Gao, Ruichang
Jiang, Pengfei
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland