Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the surfactant-to-oil ratio, type of ripening inhibitor, and modified starch on the stability of Carum copticum essential oil nanoemulsions: Application in yoghurt drink
 
 
Titel: Investigating the surfactant-to-oil ratio, type of ripening inhibitor, and modified starch on the stability of Carum copticum essential oil nanoemulsions: Application in yoghurt drink
Auteur: Pourshamohammad, Sunoor
Amrani, Mahdiyeh
Sarabi-Aghdam, Vahideh
Abedi, Abdol-Samad
Mahmoudzadeh, Maryam
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland