Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria in fermented fish: Enhancing flavor and ensuring safety
 
 
Titel: Lactic acid bacteria in fermented fish: Enhancing flavor and ensuring safety
Auteur: Cai, Haotian
Tao, Lei
Zhou, Xianyuan
Liu, Yu
Sun, Di
Ma, Qingbao
Yu, Zhongjie
Jiang, Wei
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland