Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 154 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking treatment on the formation mechanism and physicochemical properties of mung bean (Vigna radiata L.) paste
 
 
Titel: Effect of cooking treatment on the formation mechanism and physicochemical properties of mung bean (Vigna radiata L.) paste
Auteur: Huang, Ping-Hsiu
Cheng, Yu-Tsung
Chan, Yung-Jia
Lu, Wen-Chien
Li, Po- Hsien
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 154 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland