Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysates
 
 
Titel: Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysates
Auteur: Halavach, Tatsiana M.
Kurchenko, Vladimir P.
Tarun, Ekaterina I.
Yantsevich, Alexey V.
Shchur, Veronika V.
Tsygankow, Vasili G.
Lodygin, Aleksey D.
Evdokimov, Ivan A.
Poklar Ulrih, Natasa
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland