Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 151 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods on the physicochemical, textural and microstructural properties of hot salt puffed germinated brown rice
 
 
Titel: Effects of cooking methods on the physicochemical, textural and microstructural properties of hot salt puffed germinated brown rice
Auteur: Sonsomboonsuk, Saksit
Junyusen, Tiraporn
Moolkaew, Pornpimol
Junyusen, Payungsak
Treeamnuk, Tawarat
Taengsopha, Peerawat
Chatchavanthatri, Natthaporn
Nawong, Siriwan
Pakawanit, Phakkhananan
Verschenen in: Journal of agriculture and food research
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 151 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland