Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Dietary oregano (Origanum vulgare L.) aqueous extract improves oxidative stability and consumer acceptance of meat enriched with CLA and n-3 PUFA in broilers.
 
 
Titel: Dietary oregano (Origanum vulgare L.) aqueous extract improves oxidative stability and consumer acceptance of meat enriched with CLA and n-3 PUFA in broilers.
Auteur: Forte, C.
Branciari, R.
Pacetti, D.
Miraglia, D.
Ranucci, D.
Acuti, G.
Balzano, M.
Frega, N.G.
Trabalza-Marinucci, M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 97 () nr. 5 pagina's 1774-1785
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland