Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pimenta essential oil and peracetic acid as pre-grind dip treatments on emerging Salmonella, spoilage bacteria, and quality attributes of ground turkey during chilled storage
 
 
Titel: Effect of pimenta essential oil and peracetic acid as pre-grind dip treatments on emerging Salmonella, spoilage bacteria, and quality attributes of ground turkey during chilled storage
Auteur: Manjankattil, Shijinaraj
Dewi, Grace
Peichel, Claire
Creek, Medora
Bina, Peter
Johnson, Timothy J.
Cox, Ryan
Noll, Sally
Kollanoor Johny, Anup
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland