Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pulsed electric field pretreatment synergistic mixed bacterial agent fermentation on the flavor and quality of air-dried goose meat and its molecular mechanism
 
 
Titel: Effect of pulsed electric field pretreatment synergistic mixed bacterial agent fermentation on the flavor and quality of air-dried goose meat and its molecular mechanism
Auteur: Zhou, Yujing
Xu, Jue
Fan, Xiankang
Xia, Qiang
Zhou, Changyu
Hu, Yangyang
Yan, Hongbing
Sun, Yangying
Pan, Daodong
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland