Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Oat Bran on the Dough Rheology and Quality of Chinese Steamed Bread
 
 
Titel: The Effect of Oat Bran on the Dough Rheology and Quality of Chinese Steamed Bread
Auteur: Wenjun, LIU
Margaret, BRENNAN
Luca, SERVENTI
Charles, BRENNAN
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 1 (2018) nr. 3 pagina's 126-130
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring