Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of Potato Whole Flour and Its Effects on Quality of Flour Products: A Review
 
 
Titel: Preparation of Potato Whole Flour and Its Effects on Quality of Flour Products: A Review
Auteur: Lingling, CUI
Yange, TIAN
Shuangqi, TIAN
Yanbo, WANG
Fuqiang, GAO
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 1 (2018) nr. 3 pagina's 145-150
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring