Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 116 gevonden artikelen
 
 
  An insight into rheological and microstructural characteristics of noodle doughs fortified with ungerminated or germinated moringa seed flour and quality of formulated dry noodles
 
 
Titel: An insight into rheological and microstructural characteristics of noodle doughs fortified with ungerminated or germinated moringa seed flour and quality of formulated dry noodles
Auteur: Liu, Yi
Kai, Yi
Zhang, Wenjia
Zhang, Yanling
Liu, Lingfei
Huang, Dejian
Liu, Shao Quan
Lu, Yuyun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland