Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing antioxidant activity of corn bract and silk juices through biotransformation of polyphenols by Lactobacillus paracasei TJ199 fermentation
 
 
Titel: Enhancing antioxidant activity of corn bract and silk juices through biotransformation of polyphenols by Lactobacillus paracasei TJ199 fermentation
Auteur: Tang, Xiaohui
Lv, Huanyong
Wang, Hailong
Yang, Huixin
Zhang, Baogang
Cong, Ling
Li, Xinyi
Ma, Menghan
Xu, Yunhe
Zhang, Lili
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland