Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing margarine oxidative stability, antioxidant retention, and sensory quality via tragacanth-chitosan hydrogel microencapsulation of supercritical CO₂-extracted green coffee
 
 
Titel: Enhancing margarine oxidative stability, antioxidant retention, and sensory quality via tragacanth-chitosan hydrogel microencapsulation of supercritical CO₂-extracted green coffee
Auteur: Javadpour, Masoumeh
Hosseini, Elahesadat
Nateghi, Leila
Bazrafshan, Sara
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland