Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Elucidating the effect of brewing temperature on the sensory quality of Longjing tea based on multi-scale molecular sensory science
 
 
Titel: Elucidating the effect of brewing temperature on the sensory quality of Longjing tea based on multi-scale molecular sensory science
Auteur: Deng, Sihan
Cao, Qing-Qing
Gao, Ying
Wu, Weiwei
Chen, Jian-Xin
Wang, Fang
Zou, Qian
Xu, Fangxiang
Cao, Xuefeng
Sun, Weijiang
Yin, Jun-Feng
Xu, Yong-Quan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland