Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effects of removing albumins and globulins on the thermal stability, food quality and starch digestibility of α-amylase hydrolyzed rice flour
 
 
Titel: Effects of removing albumins and globulins on the thermal stability, food quality and starch digestibility of α-amylase hydrolyzed rice flour
Auteur: Feng, Qin
Feng, Muxin
Peng, Ying
Yang, Ying
Wang, Ruoyi
Wan, Jianhua
Liu, Jinhua
Han, Wenfang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland