Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of pure non-Saccharomyces yeasts fermentation and Lactiplantibacillus plantarum co-fermentation in fig pulp: Achieving remarkable sugar reduction and flavor enhancement
 
 
Titel: Comparative evaluation of pure non-Saccharomyces yeasts fermentation and Lactiplantibacillus plantarum co-fermentation in fig pulp: Achieving remarkable sugar reduction and flavor enhancement
Auteur: Chen, Kangxue
Gong, Zijian
Wu, Caiyun
Rong, Wenbin
Zhang, Ting
Li, Qiaomei
Lei, Hongjie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland