Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the key aroma compounds in the floral honey-like cup aroma of Fenghuang Dancong oolong tea by application of the sensomics approach
 
 
Titel: Characterization of the key aroma compounds in the floral honey-like cup aroma of Fenghuang Dancong oolong tea by application of the sensomics approach
Auteur: Kun, Jirui
Luo, Zhengfei
Gong, Menghan
Meng, Qing
Chen, Yingjuan
Yuan, Lianyu
Weng, Yiwei
Sun, Jin
Dai, Hongwei
Tong, Huarong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland