Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing oxidative stability and sensory properties of ostrich meat using Malva neglecta mucilage nanocomposite coating loaded with Myrtus communis essential oil during refrigeration
 
 
Titel: Enhancing oxidative stability and sensory properties of ostrich meat using Malva neglecta mucilage nanocomposite coating loaded with Myrtus communis essential oil during refrigeration
Auteur: Karimi, Atefeh
Aminzare, Majid
Hassanzadazar, Hassan
Hashemi, Mahsa
Roohinejad, Shahin
Bekhit, Alaa El-Din Ahmed
Tahergorabi, Reza
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland