Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of nutritional and textural properties of meat analogues using silkworm pupae powder via freeze alignment technique
 
 
Titel: Enhancement of nutritional and textural properties of meat analogues using silkworm pupae powder via freeze alignment technique
Auteur: Boonarsa, Parinya
Nakagawa, Kyuya
Banlue, Kriangsak
Siriamornpun, Sirithon
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland