Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different fruit freeze-dried powders on the 3D printing properties of peach gum-based gummy candy gels
 
 
Titel: Effects of different fruit freeze-dried powders on the 3D printing properties of peach gum-based gummy candy gels
Auteur: Liang, Ye-Xing
Xu, Jing-Bing
Zhou, Li
Li, Xue
Zhang, Ling
Meng, Fan-Bing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland