Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different drying methods on the antioxidant profiles and volatile organic compounds of blueberry pomace
 
 
Titel: Effects of different drying methods on the antioxidant profiles and volatile organic compounds of blueberry pomace
Auteur: Zhang, Yang
Zhang, Zhihui
Chen, Qiwen
Guan, Wenqiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland