Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effects of anhydrous low-temperature storage on the post-capture survival, bacterial counts and meat quality of Hong Kong oyster Crassostrea hongkongensis
 
 
Titel: Effects of anhydrous low-temperature storage on the post-capture survival, bacterial counts and meat quality of Hong Kong oyster Crassostrea hongkongensis
Auteur: Liu, Chun-Sheng
Hu, Qing-Song
Bao, Ling-Xiang
Hong, Xin
Yang, Yi
Wang, Ai-Min
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland