Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the changes of aroma profiles in large-leaf yellow tea during processing using GC–MS and electronic nose analysis
 
 
Titel: Characterization of the changes of aroma profiles in large-leaf yellow tea during processing using GC–MS and electronic nose analysis
Auteur: Guo, Xiangyang
Schwab, Wilfried
Ho, Chi-Tang
Song, Chuankui
Wan, Xiaochun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland