Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of prepared soft-shelled turtle dishes of different pretreatment combined with irradiation based on flavor profiles using E-nose, E-tongueand HS-SPME-GC–MS
 
 
Titel: Characterization of prepared soft-shelled turtle dishes of different pretreatment combined with irradiation based on flavor profiles using E-nose, E-tongueand HS-SPME-GC–MS
Auteur: Xu, Yuanfang
Wang, Xiaoyu
Mao, Qingxiu
Zhang, Qiling
Zhou, Yiji
Huang, Gaoliu
Liu, Lu
Yang, Qing
Zhang, Yong
Guo, Feng
Deng, Chao
Yu, Meijuan
Ouyang, Mengyun
Peng, Ling
Wang, Jianhui
Li, Wenge
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland