Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Characterizations of lactic acid bacteria derived from pickles and the effects of fermentation on phenolic compounds in peony flowers
 
 
Titel: Characterizations of lactic acid bacteria derived from pickles and the effects of fermentation on phenolic compounds in peony flowers
Auteur: Yang, Yangyang
Xu, Yunfeng
He, Xiangxiang
Guo, Mingyan
Chen, Junliang
Luo, Lei
Xiang, Jinle
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland