Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the potentials of indigenous Saccharomyces cerevisiae and Pichia kudriavzevii for enhancing flavour and aromatic characteristics in apricot wines
 
 
Titel: Exploring the potentials of indigenous Saccharomyces cerevisiae and Pichia kudriavzevii for enhancing flavour and aromatic characteristics in apricot wines
Auteur: Chen, Yu
Lei, Xingmeng
Sun, Luxing
Gao, Binghong
An, Peng
Ye, Dongqing
Mu, Haibin
Qin, Yi
Song, Yuyang
Liu, Yanlin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland