Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Effects of mixed fermentation on the flavor quality and in vitro antioxidant activity of Zaosu pear-Merlot grape composite alcoholic beverage
 
 
Titel: Effects of mixed fermentation on the flavor quality and in vitro antioxidant activity of Zaosu pear-Merlot grape composite alcoholic beverage
Auteur: Xu, Binyan
Yang, Xueshan
Zhao, Jie
Yu, Baihan
Li, Jiaxin
Zhu, Xia
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland