Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Effects of intramuscular fat on the flavor of fresh sheep and goat meat: Recent insights into pre-mortem and post-mortem factors
 
 
Titel: Effects of intramuscular fat on the flavor of fresh sheep and goat meat: Recent insights into pre-mortem and post-mortem factors
Auteur: Su, Tianyu
Fu, Yu
Tan, Jingjie
Gagaoua, Mohammed
Bak, Kathrine H.
Soladoye, Olugbenga P.
Zhao, Zhongquan
Zhao, Yongju
Wu, Wei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland