Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different drying processes of Morchella sextelata: Changes in volatile and non-volatile components, color and texture
 
 
Titel: Comparison of different drying processes of Morchella sextelata: Changes in volatile and non-volatile components, color and texture
Auteur: Liao, Yaxuan
Xin, Mengdi
Dong, Hao
Liu, Yuxing
Li, Lingling
Guo, Xinyong
Cheng, Shaobo
Chen, Guogang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland