Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of chemical constituents in Lysimachia species and their antimicrobial activity for extending the shelf life of foods
 
 
Titel: Comparison of chemical constituents in Lysimachia species and their antimicrobial activity for extending the shelf life of foods
Auteur: Chen, Li-Li
Yang, Shuang Long
Bao, Ji-Cun
Xie, Wei-You
Wang, Zhao-Chan
Shi, Nian
Wang, Zhao-Jie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland