Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 169 van 188 gevonden artikelen
 
 
  The mitochondrial functional characteristics and microstructure play an important role in yak meat color during wet curing
 
 
Titel: The mitochondrial functional characteristics and microstructure play an important role in yak meat color during wet curing
Auteur: Wang, Zhuo
Ma, Jibing
Ma, Guoyuan
Yu, Qunli
Han, Ling
Zhang, Li
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 169 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland