Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 188 gevonden artikelen
 
 
  The stabilization mechanism of the pea protein and rutin complex at the gas/liquid interface and its application in low-fat cream
 
 
Titel: The stabilization mechanism of the pea protein and rutin complex at the gas/liquid interface and its application in low-fat cream
Auteur: Xia, Chunyang
Lou, Fangxiao
Zhang, Shuo
Cheng, Tianfu
Hu, Zhaodong
Guo, Zengwang
Ma, Ping
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland