Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 168 van 188 gevonden artikelen
 
 
  The influence of different geographical origins and grades on the flavor of Qingxiangxing Baijiu: An integrated analysis using descriptive sensory evaluation, GC×GC–MS, E-nose, and ICP-MS
 
 
Titel: The influence of different geographical origins and grades on the flavor of Qingxiangxing Baijiu: An integrated analysis using descriptive sensory evaluation, GC×GC–MS, E-nose, and ICP-MS
Auteur: Huang, Qiao
Qiu, Xianping
Guan, Tongwei
Yu, Jianshen
Mao, Yichen
Li, Yu
Rao, Yuan
Shang, Hongguang
Zhao, Yanhui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 168 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland