Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of dark chocolate formulation with roasted coriander cake as cocoa substitute
 
 
Titel: Optimization of dark chocolate formulation with roasted coriander cake as cocoa substitute
Auteur: Cheragheshahi, Javad
Mohamadi Sani, Ali
Mahdian, Elham
Mohseni, Sharareh
Nazari, Zahra
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland