Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of bioactive compounds and sensory quality in thermosonicated black carrot juice: A study using response surface methodology, gradient boosting, and fuzzy logic
 
 
Titel: Optimization of bioactive compounds and sensory quality in thermosonicated black carrot juice: A study using response surface methodology, gradient boosting, and fuzzy logic
Auteur: Yıkmış, Seydi
Türkol, Melikenur
Pacal, Ishak
Duman Altan, Aylin
Tokatlı, Nazlı
Abdi, Gholamreza
Tokatlı Demirok, Nazan
Aadil, Rana Muhammad
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland