Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect of four highland barley proteins on the retrogradation and in vitro digestion properties of highland barley starch
 
 
Titel: Effect of four highland barley proteins on the retrogradation and in vitro digestion properties of highland barley starch
Auteur: Li, Jiaxin
Lin, Ran
Nie, Mengzi
Wang, Aixia
Gong, Xue
Wang, Lili
Liu, Liya
Dang, Bin
Yang, Xijuan
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland