Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Effect of five lactic acid bacteria on the flavor quality of fermented sweet potato juice
 
 
Titel: Effect of five lactic acid bacteria on the flavor quality of fermented sweet potato juice
Auteur: Liang, Bin
Bai, Xue
Wang, Yunfan
Li, Xiaohe
Kong, Yanhui
Li, Xiulian
Zeng, Xiangquan
Liu, Wenli
Li, Huamin
Sun, Shuyang
Gong, Hansheng
Fan, Xinguang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland