Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 197 van 267 gevonden artikelen
 
 
  pH-induced interface protein structure changes to adjust the stability of tilapia protein isolate emulsion prepared by high-pressure homogenization
 
 
Titel: pH-induced interface protein structure changes to adjust the stability of tilapia protein isolate emulsion prepared by high-pressure homogenization
Auteur: Liu, Qingguan
Chen, Ailin
Hong, Pengzhi
Zhou, Chunxia
Li, Xiang
Xie, Mengya
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 197 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland