Details van artikel 196 van 267 gevonden artikelen
Peanut (Arachis hypogaea L.) flour and oilcake flour: Exploring the influence of roasting and varietal differences on proximal composition, elemental profiling, antimicrobial and antioxidant properties
Titel:
Peanut (Arachis hypogaea L.) flour and oilcake flour: Exploring the influence of roasting and varietal differences on proximal composition, elemental profiling, antimicrobial and antioxidant properties
Auteur:
Lakhlifi El Idrissi, Zineb Oubihi, Asmaa Ibourki, Mohamed El Youssfi, Mourad Gharby, Said El Guezzane, Chakir Ullah, Riaz Iqbal, Zafar Goh, Khang Wen Gallo, Monica Bouyahya, Abdelhakim Harhar, Hicham Tabyaoui, Mohamed
Verschenen in:
Food chemistry. X
Paginering:
Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2024
Inhoud:
Uitgever:
The Authors
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 196 van 267 gevonden artikelen