Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 196 van 267 gevonden artikelen
 
 
  Peanut (Arachis hypogaea L.) flour and oilcake flour: Exploring the influence of roasting and varietal differences on proximal composition, elemental profiling, antimicrobial and antioxidant properties
 
 
Titel: Peanut (Arachis hypogaea L.) flour and oilcake flour: Exploring the influence of roasting and varietal differences on proximal composition, elemental profiling, antimicrobial and antioxidant properties
Auteur: Lakhlifi El Idrissi, Zineb
Oubihi, Asmaa
Ibourki, Mohamed
El Youssfi, Mourad
Gharby, Said
El Guezzane, Chakir
Ullah, Riaz
Iqbal, Zafar
Goh, Khang Wen
Gallo, Monica
Bouyahya, Abdelhakim
Harhar, Hicham
Tabyaoui, Mohamed
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 196 van 267 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland